Afis UNITY EVENT final 1

Sanse Egale la Educatie

Siguranța începe cu o bună educație

Dreptul la educație este fundamental unei copilării fericite. Astfel, serviciul extern de prevenire si protectie EHS Consulting, a susținut recent un eveniment caritabil, realizat de Unity Event în colaborare cu Asociația Salvați Copiii din Iași, prin care se oferă o șansă la școlarizare pentru 20 de copii ce provin din medii defavorizate. Pe 26 mai, la Teatrul Luceafărul a avut loc reprezentația piesei de teatru „Te iubesc dar nu pe tine” jucată de Andreas Petrescu, Anca Dinicu, Leonid Doni și Paula Chirilă.
Banii colectați în urma acestui proiect au fost donați Asociaței Salvați Copiii din Iași care va asigura educația de care au nevoie în cadrul Grădiniței Estivale.
Locul copiilor este la școală, nu pe stradă, iar fiecare din noi poate contribui la o societate mai bună, mai educată, mai sigură.

EHS Consulting nu este doar despre siguranța la locul de muncă, prevenirea și stingerea incendiilor sau managementul de mediu. EHS Consulting încurajează șansele egale pentru un viitor mai optimist.

Echipa
Unity Event

, Sanse Egale la Educatie, EHS Consulting

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate a Datelor & Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

gratuit SSM/SU prima luna

oferta se aplică pentru toate contractele încheiate în perioada 1-10 ale fiecărei luni