Evaluare de risc

Intocmire Documentatie SSM, in conformitate cu preverile Legii nr. 319/2006 – Legea securitatii si sanatatii in munca si a art. 15) din Hotararea de Guvern Nr. 1425/2006 – Normele Metodologice de aplicare a Legii Securitatii si Sanatatii in Munca, cu modificarile si actualizarile ulterioare

48805425 xl
evaluare de risc

Evaluare de Risc

Ca element de baza al activitatii de prevenire si protectie, evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala are ca scop determinarea factorilor ce contribuie la producerea accidentelor sau imbolnavirilor profesionale, prin studierea proceselor de munca, cu metode specifice de determinare.

In cadrul realizarii evaluarii riscurilor, esentiale sunt masurile corective ce se stabilesc prin Planul de Prevenire si Protectie, plan ce se va monitoriza si actualizeaza permanent. Acesta este adaptat proceselor de munca din cadrul companiei si ofera solutii moderne, concrete si aplicabile pentru diminuarea sau eliminarea factorilor de risc.

Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesinala este obligatoriu sa fie realizata si sa se afle in posesia angajatorului, conform Art. 12, Legea 319/2006.

🖋️ CERE OFERTA

Sanatate si Securitate in Munca

Situatii de Urgenta

Servicii Conexe

— Grăbește-te și prinde oferta —

gratuitate la abonamentul de consultanță SSM/SU pentru luna în curs