prietenosi cu mediul

Prietenosi cu Mediul

Pentru ca nu suntem doar o companie de consultanta protectia muncii si situatii de urgenta ci si de consultanta privind Protectia Mediului, consideram ca este obligatia noastra sa fim printre cei care iau atitudinea fata de situatia actuala din Romania privind defrisarile masive.

, Prietenosi cu Mediul, EHS Consulting

Reguli pentru Reducerea Consumului de Hartie pentru Copiator

Drept urmare la inceputul anului am stabiliti noi reguli in cadrul companiei pentru reducerea consumului de hartie pentru copiator. Astfel foile care sunt printate doar pe o singura parte, au intrat in ciclul de reutilizare, pentru documentele interne. Printurile sunt sortate, astfel ca cele cu informatii cu caracter personal, stampile si semnaturi sunt distruse, cele neutilizabile sunt reciclate in cadrul centrelor specializate iar cele cu o fata printabila sunt folosite intern.

Managementul Deseurilor Reutilizabile

Dincolo de aspectul egologist, vom putea sustine in continuare conceptul de 5S la posturile de lucru, aspect pe care il consideram de asemenea important.

Avem convingerea ca marile schimbari, incep cu fiecare dintre noi, de aceea va sugeram, ca buna practica, sa reevaluati managementul deseurilor reutilizabile din cadrul companiilor dumneavoastra si sa le dati din nou viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Accept Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate a Datelor & Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

— Grăbește-te și prinde oferta —

gratuitate la abonamentul de consultanță SSM/SU pentru luna în curs