simulari in caz de urgenta

Simulari in Caz de Urgenta

Exercitiile de simulare joaca un rol esential in dezvoltarea si implementarea capacitatilor de pregatire si raspuns la toate situatiile (incendiu, cutremur etc) si au fost identificate ca o componenta cheie in validarea capacitatilor de baza in cadrul conceptelor de prevenire si protectie.

Un exercitiu de simulare este o forma de exersare, instruire, monitorizare sau evaluare a capacitatilor care implica descrierea sau simularea unei situatii de urgenta, la care se face un raspuns descris sau simulat.

De asmenea, un exercitiu de simulare este mai eficient atunci cand este utilizat un scenariu simulat care este aproape de realitate. Scenariul este o poveste preprogramata care conduce un exercitiu iar acesta poate include si stimulii pentru atingerea obiectivelor de exercitiu.

Exercitiile de simulare sunt instrumente de formare si permit participantilor sa invete si sa practice procedurile de raspuns la situatii de urgenta intr-un mediu sigur si controlat, contribuind astfel la crearea unui mediu mai sigur care sa previna sau sa inlature pierderile de vieti omenesti sau pierderile materiale.

Un gram de practica este mai valoros decat o tona de teorie

🖋️ CERE OFERTA

Sanatate si Securitate in Munca

Situatii de Urgenta

Servicii Conexe

— Grăbește-te și prinde oferta —

gratuitate la abonamentul de consultanță SSM/SU pentru luna în curs