dotari psi

Dotari SSM

Semnalizarea si dotarile de securitate sunt doua componente esentiale si palpabile (concrete) in crearea unei culturi a singurantei in cadrul companiilor.

Pe de o parte, semnalizarea de securitate are rolul de a promova un mediu de munca sigur, informand angajatii cu privire la pericolele potentiale, consolidand masurile de precautie si politicile de Securitate, pe de alta parte, dotarile de prima interventie sunt primele mijloace de raspuns pe care trebuie sa le avem la indemana atunci cand intr-o situatie critica se impune utilizarea lor pentru limitarea sau inlaturarea unor inceputuri de incendii.

Serviciul extern de prevenire si protectie EHS Consulting ofera o gama variata de semnalizari de securitate care respecta OSHA si ANSI, sunt tiparite direct pe materiale durabile, la cerere, bilingv si chiar personalizate in functie de nevoile beneficiarilor.

De asemenea, consultantii nostri ofera cele mai bune solutii in alegerea mijloacelor de interventie, bazandu-se pe experienta si normativele existente, raportandu-se si la necesitatea de raspuns specifica fiecarei situatii.

🖋️ CERE OFERTA

Sanatate si Securitate in Munca

Situatii de Urgenta

Servicii Conexe

gratuit SSM/SU prima luna

oferta se aplică pentru toate contractele încheiate în perioada 1-10 ale fiecărei luni